Loading...

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Hangbaansystemen

 Hangbaansystemen

In de subcategorie Hangbaansystemen, vindt u hoogwaardige hangbaansystemen van het merk Donati.  Deze Italiaanse fabrikant, die sinds 1930 bestaat, levert enkel producten van de beste kwaliteit. Dat komt o.a. tot uiting in het feit dat er maar liefst 36 maanden fabrieksgarantie gegeven wordt op de producten. Deze hangbaansystemen zijn modulair opgebouwd en voor veel toepassingen geschikt. Er zijn zeer veel mogelijkheden. U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen. Staat uw product er niet tussen, of heeft u vragen of advies nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Van hoog naar laag sorteren

Donati DSC hangbaansysteem

Dit hoogwaardige Donati hangbaansysteem is modulair opgebouwd en voor zeer veel toepassingen geschikt. Uiteraard beschikt dit product over 36 maanden fabrieksgarantie, wat bij Donati standaard is.

U heeft de keuze uit een enkelligger- of dubbelligger- uitvoering. De dubbelligger variant is zeer compact gebouwd voor een maxmale hijshoogte.

Afhankelijk van de capaciteit zijn de leverbare overspanningen 3, 4, 5, 6 of 7 meter.

Dit hangbaansysteem is uitstekend te combineren met Donati kettingtakels type DMK en wordt eventueel geleverd met een stroomtoevoersysteem.


Heeft u vragen of advies nodig over een hangbaansysteem? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Er zijn zeer veel mogelijkheden. U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meer info