Over ons

Over ons

Hijsen.nl is een Breamark onderneming. Breamark Engineering B.V. is, als familiebedrijf, al tientallen jaren actief in de hijs- en hefbranche. De onderscheiding ligt steeds bij: het leveren van kwaliteit, het voorstellen van oplossingen en het bieden van service. Wij verkopen niet alleen uit een boek, maar adviseren u daadwerkelijk.

Een greep uit het standaard pakket hijsgereedschappen wordt in de webshop Hijsen.nl aangeboden. Hier vindt u het stuk kwaliteit terug waarop wij producten selecteren. We doen, bijvoorbeeld omwille van de goedkoopste te willen zijn, geen concessies aan kwaliteit. Het heeft geen nut een laagste prijsgarantie af te geven als daar de kwaliteit onder leidt! Hijs- en hefgereedschappen zijn immers producten waarvan u op aan moet kunnen en waar u bijvoorbeeld veilig mee moet kunnen werken. Die traceerbaar zijn.

Overtuig uzelf door in Hijsen.nl rond te kijken. Staat uw product of merk er niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op via 070 789 5000.

Waarom Breamark?

Kwaliteit en garantie

Wij garanderen dat al onze producten voldoen aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan de bestaande overheidsvoorschriften.

Gedegen advies

Wij onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit, het voorstellen van oplossingen en het bieden van een hoge mate van service.

Lid van BMWT

Breamark Engineering B.V. is lid van de onafhankelijke brancheorganisatie BMWT. Zie voor meer informatie de website van BMWT.